RebelliveRandom6. – Szimon Ágnes Nóra válaszol

A RebelliveRandom 6. részében a Zoe Phobic brand fiatal tervezőnője, Szimon Ági válaszol.
(A Zoe Phobic tavaszi kollekciójáról már említést tettem a blogon.)
Szimon Ágnes Nóra, designer (Zoe Phobic)
1. A divat nekem azt jelenti, hogy az embereknek folyamatos változásra, felfrissülésre van szükségük. Éppen ezért is támogatom a fast-fashion vonalat. A fiatalok vágynak variációkra, az újabb hatásokra, és ezt nem szabad korlátozni. 2. Ami a leginkább dühít a magyar öltözködési morálban az az, hogy senki sem mer igazán önmaga lenni,a legtöbben igyekeznek egy, a társadalom által elfogadott stílus szerint öltözködni, normához igazodni. Ez kiöli belőlük az egyéniséget.

3. Ami miatt igazán szeretem a hivatásom, hogy egyben a hobbym is. Bár sokszor fárasztó a munka, mégsem érzem azt, hogy teher lenne, inkább csak úgy élem meg, mint egy izgalmas vetélkedőt, amiben egyre feljebb kell jutni.

4. Ami a leginkább kikapcsol az a séta a városban, illetve Bodza, anyukámék kutyája Nagymaroson. Őrült, kövér csivava hatalmas fogakkal és hatalmas szívvel.

5. Ami a leginkább inspirál az utca emberei, illetve a külföldi streetstyle oldalak. Sokkal több ötletet tudok belőlük meríteni, mint pl egy-egy magazin divatrovatából, vagy épp nagy divatházak előrejelzéseiből. 

6. Ahova mindig is el szerettem volna jutni, mert még egész pici koromban “be lettem vele etetve”, London. Szerencsére ez össze is jött. És bár kicsit csalódtam benne, még nagyon sokszor szeretnék visszamenni.

7. Akinek a legtöbbet köszönhetem, a családom. Ők öntenek belém lelket, ha kiborít a sok kicsinyes ember. ( És persze apukám az, aki helyettem is elbírja a 20 méter anyagot…) 

8. Legutóbbi kedvelt olvasmány és film, melyet bátran ajánlok, mert valószínűleg életem végéig hatással lesz rám és ugyanígy másokra is hatással lehet: Robert Merle: Malevil (könyv), Intouchables – Életrevalók (film). 

9. Legnagyobb erényem, s legnagyobb visszásságom két szóban: őszinteség, zárkózottság.

10. Amire a legbüszkébb vagyok, hogy 22 évesen a saját életem ura lehetek, és azt csinálhatom – minden külső segítség nélkül – amit szeretek.

 

________________________________
Zoe Phobic KNIT SHOWROOM: VÁCI UTCA 25. 1/3.
ZOEPHOBIC@GMAIL.COM

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s