RebelliveRandom 13. rész – Szegedi Kata válaszol

 Szegedi Katával készült az RR 13. része, így most egy friss szellemiségű designer válaszait olvashatjátok.
(Egyúttal engedtessék meg, hogy elmondjam, a KataSzegedi 2012-2013 AW kollekciója a maga misztikus nívójával, izgalmas formáival levett a lábamról.)
Íme, Kata randomválaszai!
Szegedi Kata, designer (KataSzegedi)
1. A divat nekem azt jelenti, hogy… önkifejezés, szenvedély, szobrászat… hivatás.
 2. Ami a leginkább dühít a magyar öltözködési morálban…  semmi nem dühít benne, elég nyitottan kezelem a kérdést, még régebben talán volt olyan, hogy jó és rossz, manapság már nem ilyen szempontok alapján nézem az utcaképet. 
3. Ami miatt igazán szeretem a hivatásom… legfőképpen azért mert minden nap más, teljesen új kihívásokkal, új emberekkel, sok a kockázat és ez pörget.
4. Ami a leginkább kikapcsol… nagy beszélgetések a barátokkal, utazás, könyvek, vagy egyszerűen csak kiülni valahova a napsütésben és szemlélni az embereket.
5. Ami a leginkább inspirál… a BARÁTAIM, így nagy betűkkel emellett persze a  zene, filmek is.
6. Ahova mindig is el szerettem volna jutni, mert… Brazília mindig is vonzott, eddig kétszer voltam ott, és nagyon visszavágyom, megmagyarázhatatlan nyugalmat éreztem ott, mintha hazaértem volna.
7. Akinek a legtöbbet köszönhetem… a családom és a legjobb barátom Benus Dani.
8. Legutóbbi kedvelt olvasmány és film, melyet bátran ajánlok, mert… Legutóbb Pasolini Mamma Rosa című filmjét láttam, nagyon tetszett, egyébként is nagy Pasolini rajongó vagyok, szeretem azt a romlott világot amit ő mutat.  
Könyv pedig Csíkszentmihályi Mihály – Az áramlat, egy nagyon jó barátnőmtől kaptam pár hónapja és nemrég került újra a kezembe, sokmindent másképp látok azóta.
9. Legnagyobb erényem, s legnagyobb visszásságom két szóban… őszinte és szétszórt.
10. Amire a legbüszkébb vagyok… arra, hogy az emberek keresik a társaságomat, elismerik a munkámat és határozottan látom a márka és a saját fejlődésemet is egyaránt. Büszke vagyok arra, hogy olyan ismert embereknek készíthettem  ruhákat, mint Roisín Murphy vagy Nicki Minaj.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s