Happy or Not? Megjelent a the Room 17. lapszáma

Örömmel értesültünk róla, hogy megjelent a the Room magazin újabb, igen sokszínűre sikerült lapszáma. Mutatjuk, mi minden fért bele az aktuális the Room magazinba!
Happy or Not?“A the Room magazin tegnap megjelent legújabb lapszáma ismét bővelkedik a nem mindennapi divat sztorikban és izgalmas interjúkban. A címlapról Perlaki Márton képén ez alkalommal Mirte Maas nevet vagy nem. 

A szerkesztők minden lapszámmal törekednek arra hogy a magazin zászlóshajója legyen annak a folyamatnak amely a világ – de a the Room esetében főleg Európa keletként – és nyugatként számon tartott félteke közötti kreatív áramlatokat indukálja. Arra törekszenek, hogy új kérdéseket, ötleteket és inspiratív személyiségeket adjanak hozzá a jól ismert nemzetközi divat szcénához.
Az új lapszám tovább erősíti a the Room pozícióját az alternatív divatlapok között; erős fókuszt tartva a kortárs divatszakmát meghatározó személyiségeken, mint Neil Barrett vagy Penny Martin – a The Gentlewoman magazin főszerkesztője. A jól ismert nevek mellett pedig a magazin minden lapszámban bemutat feltörekvő alkotókat a világ különböző tájairól, különösen odafigyelve a kelet európai alkotókra. 
A tavasz-nyári szám gyönyörű fotósorozataival és divatanyagaival friss képet ad a szezon női és férfi trendjeiről. 
Az interjúkból megismerhettek egy figyelemreméltó fiatal román képzőművészt, akivel Nicola Trezzi a Flash Art Magazin New York-i szerkesztője beszélgetett. Penny Martin a kihívásokról mesélt Kiss Imolának – a the Room szerkesztőjének – amelyek a világ vezető intellektuális női magazinjának készítésével járnak és arról, hogy milyen egy valódi „gentle woman”. 
Neil Barrett pedig Emil Rebeknek, a magazin állandó kontribútorának adott közvetlen interjújában a munkája és a minimalizmus iránti szenvedélyéről beszélt. A szenvedély az ami a the Room készítőit is mozgatja, szenvedély a magazin és munkájuk iránt. Az általuk választott alkotóknál; közreműködőknél, interjúalanyokkal ugyanezt a szenvedélyt keresik és osztják meg olvasóikkal lapszámról-lapszámra.”

Katt a címlapfotózásról készült videóért ide:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s