Fülledt nyáresti éjszakák, pisztáciás marcipán és sarki fények – MAC Preview Night

Április 29-én a MAC Preview estjén jártunk, ahol a kifutókedvenc márka sminkmesterei mutatták be az új, nyárra tervezett Temperature rising kollekció használatát – miközben dél-itáliai tengerparti koktélozásról és szabadtéri szórakozóhelyeken hajnalig tartó, önfeledt táncról álmodozhattunk.
A Temperature rising kollekció a nyáron hagyományos bronzosító termékek mellett a füstös szemek igézetével játszó szemfesték-négyeseket, jumbo szemceruzákat, fülledt árnyalatú rúzsokat, könnyed, nyári flörtöt ígérő szájfényeket, illetve aranyfényben szikrázó körömlakkokat tartogat számunkra. A bronzosító púderek között nemcsak a rézbőrű istennők válogathatnak, a világos tónusú arcok is enyhe napszínt kapnak. A gazdag barnák és bronzok mellé egzotikumot az élénk ékkő lila és a trópusi zöld csempésznek, a glitteres csillogás túlsúlyát a kollekció csúcspontja, a selyemaranyfényű Stobe Liquid ellenpontozza.

A tárgyalt kollekció mellett a már korábban bemutatott In Extra Dimension és Baking Beautieskollekciók keltették fel figyelmünket. A Baking Beauties pisztácia, vajas orosz krém és édes marcipános színeit epres cupcake-et habzsolva próbálgattuk. 

A hosszan tartó szemfestékek, a Paint Pot-ok sütiszínekben pompáznak, arcunkra egészséges babás pírt a Lustre Drops varázsol, melyet a pearlmatte púderek gyöngyházfényű ragyogása egészít ki a járomcsonton. A jégkása tónusú szájfények között feltűnik egy kékes árnyalatú is, viszont ez a szájon átlátszóvá olvad. A cukormázrúzsok között a mélybordó a kakukktojás. A glittereket örök álmodozó csillámpóniknak ajánljuk, de a pink színűt élénk rúzsra paskolva új, plasztikus utat nyithatunk az ajakfestésben.

Az In Extra Dimension kollekció új, krémes, már-már folyékony formulájú, szaténfényű Skinfinish púderei és pirosítói mellett igazán a szemfestékek kvarckristályos ragyogása vett le a lábunkról minket. A Zestful által a sellők pikkelybőre fénylik a Dimensional Blue hajnali tengerében, miközben a Smokey mauve levendulaillatú tavaszi szellőt repít feléjük. A Triple Impact és az Opaless sarki fényei hoznak földöntúli árnyalatokat a térbe, holografikus ragyogásuk másik dimenzióba repít. A sci-fi királynők kedvence a fémes Extra silver, galaxis túrához erősen ajánlott!

Mindhárom kollekció kapható a MAC üzleteiben. Próbáltátok már az új MAC kollekciókat?
 
MAC Preview Night, 2013. április 29., MAC üzlet, Budapest, Váci utca.
// szöveg: Lilla
fotók: Netta

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s