‘Immersione Totale’ – Geometrikus csobbanás

 Ezt az editorialt hoztam ma nektek azzal a szándékkal, hogy egyrészt bátorítsam azokat, akik vonzódnak az egyrészes fürdőruhákhoz, de eddig még nem merték bevállalni, másrészt motiváció gyanánt a bikini-, vagyis inkább a fürdőruhaszezon megkezdésére. A Max Cardelli által készített hangulatos fekete-fehér fotók a D la Republicca májusi számában jelentek meg Eva Downey főszereplésével és Rachelle Bagnato stylingolásával, aki kizárólag grafikus, geometrikus darabokat válogatott az ‘Immersione Totale’ című anyag elkészítéséhez.  
Különleges hatást érhetünk el, ha bevállalunk egy ilyen darabot, tekintve hogy nem sok egyrészes fürdőruhával találkozni manapság a strandokon.  Aki pedig szeretne egy kicsit edzeni a strandszezonra, annak nagyon tudom ajánlani a POPSUGAR Fitness Youtube csatornáját, ahol rengeteg kifejezetten erre a célra készült, otthon végezhető, rövid edzésprogramot találunk.
// képek forrása: fashioncopius.com  //

Immersione Totale
D la Repubblica 11th May 2013
Photographer: Max Cardelli
Styling: Rachelle Bagnato
Hair: Gabriele Trezzi
Makeup: Miriam Langellotti
Model: Eva Downey

Eva Downey takes the plunge into summer’s warm waters, styled in graphic tanks by Rachelle Bagnato for D la Repubblica’s May 11th issue. Max Cardelli is behind the lens for the black and white ‘Immersione Totale’./Hair by Gabriele Trezzi; makeup by Miriam Langellotti. 
 
// Netta //

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s