Karafiáth, Lovasi, Be Crew? Íme, mi minden fért a PS nyári számába!

A budapesti underground közeg karakteres orgánuma, a PS magazin nyári száma ismét a kortárs pop-és divatkultúrát, urbánus atmoszférát hivatott elhozni értő olvasóinak, s szokásához híven foglalkozik művészeti kérdésekkel és társadalmi problémakörökkel is. Most átadom a szót a szerkesztőknek; lássuk hát, mit várhatunk a PS Summertől!

PS Summer

“A PS magazin nyári számában összegyűjtöttük számotokra azokat az izgalmas arcokat, akik felkavarják maguk körül az állóvizet. A munkájukkal, az egyéniségükkel, vagy pusztán a megjelenésükkel – hiszen a tematikánk a vircsaft!

Címlapunkon a szépirodalom egyik legtehetségesebb íróját, Karafiáth Orsolyát láthatjuk, aki mesél nekünk személyiségének különböző arcairól, ártatlan kalamajkáiról és ellentmondásos szerepeiről. Beszélgetünk hazánk ikonikus zenei alakjával, Lovasi Andrással, bemutatunk egy különleges festőt, Töttös Katát, Newcomers rovatunkban pedig a hazai divatélet legújabb feltörekvőit, a THE FOUR tervezőit és egy különleges stylist csapat, a Style Lab alapítóit kérdezzük.

Riportjainkban különleges témákat érintünk: megismerhetitek a parkouros fiatalokat, akik a várost egy nagy játszótérként kezelik, Steiner Kristóf pedig betekintést nyújt a meleg párok gyerekvállalási lehetőségeibe. Nem utolsó sorban a cigányzene két elismert őrzője, Buffó Rigó Sándor (a 100 Tagú Cigányzenekar elnöke) és Bujkáné Varga Alíz női cigányprímás mesél a hagyomány életben tartásának fontosságáról és a zene varázslatáról.

Trunkó Bálint egy színes, szexi divatanyagot készített, míg egy fiatal tehetség, Szűcs István egyenesen Kínából küldte analóg géppel készült fotóit. A Be Crew csapata ezúttal Oltai Katából és Szűcs Péterből alakított ki meghökkentő karaktereket, Udvardi Attila pedig egy csodaszép beauty anyagot fotózott stábjával.

PS magazin – Vircsaft a tetőn

A szerkesztők a város felett, június 20.-án egy laza, nyári estével szeretnék megünnepelni legújabb megjelenésüket. Aki a helyszínen megvásárolja a PS magazin nyári számát, ajándékba egy my name is táskát is hazavihet. A változatos zenéről Budapest menő arcai gondoskodnak. Így hallhatjuk a mashkultureJuicy bloggerének, Almának, Hangmás Endrének, Mojzes Dórának és Igor, a stylistnak a válogatásait.

Helyszín: TipTop Bar
Budapest, Kecskeméti u. 3.
1053″

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s