Phaidra SS13

Számomra örömteli tény, hogy magyar viszonylatban is adottak olyan brandek, amelyek egy adott “műfajon” belül hozzák a maximumot, jelen esetben a fürdőruhák terén.

Tisza Viktória brandjének, a Phaidra-nak a legújabb kollekciója a korábbi romantikus, vintage-es ízléstől eltérően az idei szezonra sportos, laza és vagány darabokat hozott a stílusos strandolóknak. Izgalmas szabásvonalak, főként egyszínű megoldások jellemzik a kollekciót. Különösen tetszik az a trend, hogy a nyak-, illetve hátrészt elasztikus tüllel egészítik ki, kicsit merész, szokatlan hatást kölcsönözve a daraboknak. A Phaidra márka a tragikus sorsú királynéról kapta nevét a görög mitológiából, de minden bizonnyal az ő sorsa nem lesz oly szomorú, mint Ariadné húgának, hiszen ebben az ágazatban sok minden van, ami a tematikát illeti, s reméljük a financiális szegmens sem rondít bele a képbe.

Ebben a kollekcióban nincs unalmas darab! A lookbook stílszerűen egy homokos vízparton készült, a fotós Pejkó Gergő, a fodrász Kőrösi Krisztián volt, a sminkért Fazekas Richárd felelt. A gyönyörű szőke sellő szerepében Annajulia-t (@Art Models) láttuk. 

Lássuk a lookbookot!

Szöveg: Ivett

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s