Snow Angel

Azt hiszem, most egy kicsit keverni fogjuk a szezont a fazonnal, de bizonyára korántsem fogjátok ezt bánni, mert ahogyan ismerlek titeket, első ránézésre beleszerelmesedtek a most következő editorial meseszerű fotóiba.

Alapvetően nem szeretem a téli hideget, de ennek az évszaknak van valamilyen ősi, mindent elsöprő ereje, lüktetése, még úgy is, ha a természet ilyenkor visszavonul, felmondja szolgálatait, megpihen. Na, és persze, ha utáljuk is a telet, vannak olyan dolgok e zord évszakban, amelyek mellett biztosan nem tudunk bezárt szemmel, szívvel elmenni: a havas táj szépsége és a karácsony meghittsége minden bizonnyal még a rebellis lelkeket is (többé-kevésbé) elrabolja.

Az első télies fotósorozat, amelyet elkaptam a Harper’s Bazaarnak készült, a “Snow Angel” címet viseli, a karakteres arcú ázsiai modell, Soo Joo pózol benne, a képeket pedig Miguel Reveriego lőtte. Nagyon tetszenek a hagyományost a modernnel ötvöző darabok, legfőképpen a színes szőrme, illetve a printelt ruha ejtett rabul.

Csodás ez a koncepció, lássuk hát a képeket!

Harpers_BAZAAR_USA_2013-09 (dragged) 14 (1)

http://visualoptimism.blogspot.hu/2013/08/snow-angel-soo-joo-park-by-miguel.html?spref=fb

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s