PS Magazin_Ősz_Brave

Melyik az a magyar magazin, amely kiváló stílusérzékkel balanszíroz a mainstream és az underground kultúra sokszínűségében, s érdekfeszítő cikkeivel, interjúival, valamint ízléses megjelenésével is rabul ejti olvasóját? A válasz természetesen: a PS Magazin!

 Tekintsünk bele az aktuális szám változatos tematikájába!

A PS őszi száma a bátorság jegyében született. Erre a hívó szóra reflektál az aktuális címlaparc Cseke Eszter is, aki számtalan éles helyzetben bizonyított az On The Spot riportereként. Interjújában mesél a sztereotípiákról, hektikus életmódjáról és a legmaradandóbb pillanatokról.

Cseke Eszter

A PS szerkesztői ismét izgalmas személyeket gyűjtöttek össze: interjút olvashatunk például Szöllősi Gézával, aki az elmúlt évtizedben provokatív hússzobraival és meghökkentő állatpreparátumaival tűnt fel, vagy Anh Tuannal, aki alkotásai helyett most saját magáról mesél. Egy elgondolkodtató riportban Wirth Judit, a NANE egyesület munkatársa és két olyan hölgy, aki a párkapcsolati erőszak áldozatává vált, mesélnek a bántalmazás mechanizmusáról és azokról a tévhitekről, amelyek a köztudatban élnek.

Anh Tuan Zenei témákra evezve a hazai hip-hop kultúra meghatározó alakjáról, Bankosról olvashatunk, Minda Endre, a Hangmás frontembere pedig testközelből mesél a punk kultúráról, fiatal éveinek meghatározó stílusáról.

Bankos

Különleges anyagot láthatunk a topmodell Mihalik Enikőről, aki ezúttal smink nélkül pózolt Éder Krisztiánnak. Oleg Borisuk és csapata pedig egy egész fotósorozatot készített Sándorfi István munkásságának tiszteletére.

Mihalik Enikő

A PS – Newcomers rovatban újabb fiatal tehetségek tűnnek fel: láthatunk Ajkai Dávidtól egy merész sorozatot, de megismerhetjük Kerényi Virágot, a fiatal divattervezőt is.”

Kövesd a PS-t a Facebookon is!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s