CLOSE TO YOU – a Close új kampányai

Mondtam már nektek sokszor, hogy odavagyok a frizurákért és sokszor csodálattal figyelem a fodrászok munkáját. El tudom képzelni azt, hogy a következő életemben én is ezt a roppant kreatív és magával ragadó mesterséget űzöm, de addig is marad a csodálat.

A minap Hortobágyi Kászon divatfodrász keresett meg – akinek impozáns munkái nem egy magazinban, reklámkampányban, divatbemutatón megmutatkoztak már -, mert elkészült első idei kampányuk az új Close szalonnak, amely egy exkluzív, háromszintes szépségszalon (Montázs) részeként várja igényes vendégeit.

Az új kampány fotóival a kifinomult nőiességet, a letisztult eleganciát, az érzékeny precizitást szerették volna reprezentálni a készítők, amely tulajdonságok egyébként a munkamoráljukat is jellemzik. 

Kászon azt mondja, több szalon is készít kampányképeket, de azok általában a hajvágásra, a frizurákra vannak kiélezve, túlságosan szakmaiak. Az elismert divatfodrász viszont mást szeretett volna: hangulatot kívánt teremteni. A képek tehát nem arról szólnak, hogy milyen jó fodrászok, s milyen profin varázsolnak frizurát, inkább divatfotókhoz hasonlítanak, ami Kászon szerint azért is lehet sikerültebb koncepció, mert azt a befogadók könnyebben értelmezik és élvezhetőbbnek is tartják.

Nemrégiben napvilágot látott továbbá a Close “klasszikus” kampánya is, amely mindig többszereplős, és a szabad ég alatt, a természetben készül. A tárgyalt kampányhoz a Balatonhoz utaztak a készítők.

Az anyagban a természet adta környezet a csodaszép modellek naturális sminkjével és frizurájával, valamint letisztult öltözetével érzékletes kölcsönhatásban született meg. Íme:

Kászon ugyanakkor szükségét érzi egy szakmaibb fotósorozatnak is, így a közeljövőben egy hajvágásokról szóló anyagot publikálnak majd, ahol a modellek a Close vendégei lesznek! Izgatottan várjuk!

Kreditek és további infók a Close Facebook oldalán!

Szöveg: Ivett

One thought on “CLOSE TO YOU – a Close új kampányai

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s