HIKE! – DAIGE őszi-téli kampány

Sportos elegancia, ösztönös lazaság, innovatív minták, üde színek, könnyed, mégis határozott hangulat – ez a DAIGE. A terveződuó darabjai elmondásuk szerint felfrissítik viselőjüket és azonosulnak stílusukkal, lelkületükkel, amiképpen a vodkaszóda-lime “fanyar egyszerűsége” hat ránk.

A DAIGE őszi-téli kollekciójának, s egyben diplomamunkájának kampányanyaga a HIKE! fantázianevet viseli. A készítők a Rókahegy őszi szépségét mutatják meg nekünk. Az anyaghoz a szabadtéri sportokat űző Nők szolgáltak inspirációs forrásul. A természetben szembesülhetünk önmagunkkal, s olyan energiákat mozgathatunk meg, amelyeket a hétköznapokban nem – mondták a tervezőnők.

A Női lélek kettős, a lágyság és keménység egyaránt jellemzi: a Nőnek a mindennapi életben erősnek és kitartónak, de egyúttal finomnak és misztikusnak is kell maradnia. A kollekció a geometrikus formákból és sötétebb tónusokból indul ki, s halad az az organikus formák, világosabb, lágyabb színek felé. A mindezek között feszülő ellentétet a tervezőnők az íves átmenetben oldották fel.

Nagyon tetszenek a kampányképek színei, szeretem, ahogyan a természetes földszínek magukba szippantják a kollekció olykor pszichedelikus, olykor sötétebb tónusú harmóniáját. A DAIGE darabok nagy kedvenceim, a HIKE! eszmevilága pedig a Női lélek rejtelmei felé mutat tehát, ami szintén szimpatikussá teszi az egészet. Íme a kampányfotók:

Szöveg: Ivett

Képek: DAIGE Facebook

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s