PUMA x TRINOMIC XT1 PLUS

PUMA ® ÚJRAGONDOLTA A 90-ES ÉVEK KLASSZIKUS FUTÓCIPŐJÉT, A PUMA TRINOMIC XT1 PLUS-T!

A PUMA sportmárka visszanyúlt a gyökereihez, hogy ismét bevezethesse a legismertebb futócipőjét, amely a várva-várt Trinomic XT1 Plus. A PUMA védjegyével ellátott régi-új modell limitált kiadásban jelenik meg, egy az egyben leképezi az eredeti, 90-es években piacra dobott változatot színében, anyagában és technológiájában is. Ráadásul autentikus csomagolásban, a Trinomic jó ismert zöld dobozában jelenik meg újra.

Mint az eredeti változat, a Trinomic XT1 Plus cipő is ugyanazt a természetes hatást nyújtja futás közben, mint annak idején az 1991-es elődje. Ki kell emelnünk a Trinomic mozgáskontroll-technológiáját, amely az extra lábfej- és sarokpárnázatnak köszönhetően a talpat célozza meg fájdalomelnyelő tulajdonságával. A 90-es évek könnyű anyagai (a félig nyitott légáteresztő rész, a cipő peremén lévő puhán csiszolt mikroszálas és plüss textíliák) a biztonságos fűzővel beépített fűzőrendszerrel, valamint a sarok rész is stabilabbá és gyorsabbá teszik a Trinomic viselőjét.

“Több kört is futottunk az alap Trinomic modellünk újratervezésével, végül abban maradtunk, hogy egy az egyben maradunk az eredetinél” – mondta John Tivnan, a Lifestyle Csoport fejlesztési igazgatója. “Szorosan együttműködtünk a beszállítóinkkal, hogy újra előállítsák ugyanazokat a textíliákat, mintákat és folyamatokat, amelyekkel a kezdeteknél is dolgoztunk. A Trinomic XT1 Plus újbóli debütálásakor fontos volt számunkra, hogy hűek maradjunk a klasszikus formákhoz és funkciókhoz.

A Trinomic XT1 Plus újbóli kiadása a PUMA futósportban való gazdag örökségét is ünnepli. A futó termékek tervezése és innovációja a 90-es években robbant be, a Puma is csatlakozott a “Látható technológia” mozgalommal, és bevezette a Trinomic kipárnázott elemét. Ez a műszaki megoldás egy egyszerű, gumiból készült hatszög, amely a sejtek felépítésére emlékeztet. Számos teljesítménynövelő előnye van, például a rugalmasság és a stabilitás, így nem csak növeli a futók teljesítményét, hanem rendkívül esztétikus látványt is nyújt. A világos, merész és fluoreszkáló színes motívumok technológiával való ötvözése hozta létre a PUMA Trinomic-ot, amely már abban az időben is messze a jövőbe mutatott.

“A PUMA Trinomic technológiája és termékcsaládja gyakori látvány volt a 90-es évek utcáin” – mondta Ron Perkins, a Lifestyle vezető cipőtervezője. “A Trinomic XT1 Plus még autentikus formájában is megállja a helyét, ha összehasonlítjuk a mai hiper-futótermékekkel.”

A Trinomic XT1 Plus, amely napjaink cipőrajongó generációjának csemegét jelent, három színben lesz elérhető a budapesti Árkádban található Bp Shopban november 8-tól.

A modellt tegnap mutatták be a BP Shopban, ahol a rebellive blog is jelen volt. Az eseményen készült fotókért látogassatok el a blog Instagramjára!

Még több kép itt.

One thought on “PUMA x TRINOMIC XT1 PLUS

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s