Őszintén szólva… – PS_Tél

Örömmel jelentjük, hogy megjelent egyik kedvenc lapunk, a PS magazin téli száma. Lássuk, mi minden fért a PS_Télbe, amely most az őszinteség köré rendezte anyagait!

“A PS magazin téli számának hívószava az őszinteség, amelyet a magazin szerkesztői más és más nézőpontból közelítettek meg. A többféle perspektívára a címlap is reflektál, ugyanis két különböző borítóval jelentkezik, azonos tartalommal!

A címlaparc ezúttal Jackson Rado, egyike a jelenleg legfelkapottabb hazai modelleknek. Egy interjú keretein belül mesél tapasztalatairól, eredményeiről és további kilenc pályatársával együtt szerepel a PS Top 10-es high fashion modell válogatásában is. Ebben olyan hazai modellekről olvashatunk, akik jelenleg nagyon keresettek a nemzetközi divatszakmában.(Adamik Luca, Axente Vanessa, Ben Stift, Cseke Botond, Jackson Rado, Kovács Alfréd, Mihalik Enikő, Misa Patinszki, Palvin Barbara és Szepesi Melinda.)

A KULT rovatban Lakatos Márk, Karafiáth Orsolyának mesélt arról az útról, amely során elérkezett valódi önmagához. Steiner Kristófnak egy izgalmas elgondolását ismerhetjük meg a titok leleplezésével kapcsolatban. A szabad szájú Bëlga együttes 15 éves fennállása apropójából, Bauxittal készült egy szókimondó interjú.

Szemben az árral című riportban, arról olvashatunk, hogy milyen sokat számít önmagunk felvállalása, a hitelesség és a tolerancia. Saját tapasztalataikról számol be négy olyan fiatal, akik egyedi öltözködésükkel, tetoválásaikkal és testékszereikkel hirdetik egyediségüket.

Müllner Csaba a nemzetközileg elismert és keresett tetováló művész izgalmas gondolatokat oszt meg, az őszinteségről, a festészetről és arról, hogy milyen vászonként használni a bőrt. Továbblapozva hazánk egyik legkiemelkedőbb fotórealista festőművésze, Fehér László szavai által bepillantást nyerhetünk a hétköznapi realitás mögé.

A legújabb trendeket mutatja be Oleg Borisuk, Éder Krisztián editorialjai, valamint Udvardi Attila beauty sorozata.

Tomcsányi Dóri a szemtelenül fiatal divattervező az anyaság és a szakmai előmenetel lehetséges párhuzamáról mesél. A Newcomers rovat a megszokott módon fiatal tehetségekre fókuszál, így megismerkedhetünk a divatfotós Juhász Péterrel, a divattervező Csík Orsival és még jó néhány feltörekvő fiatallal.

A magazin októberben debütált weboldalán friss híreket, érdekességeket és igazi PS témákat találhatnak az olvasók. Kedvünkre szemezgethetünk a KULT, DIVAT, KORTÁRS és FOTÓ témakörökben.”

Ne hagyd ki a PS MAGAZIN LAUNCH PARTY // WINTER ISSUE eseményt most szombaton, azaz december 21-én! Részletek, Facebook event itt!

http://www.psmagazin.hu

http://www.facebook.com/psmagazin

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s