Megjelent a RIENNE Creations 2014-es tavasz-nyári kollekciója!

Nagyon kedvelem a különleges ékszereket. Noha nem szeretem magam karácsonyfa módjára teleaggatni mindenféle kacattal, hiszem, hogy az egyedi ékszer öltöztet. Nagy Adrien a Marc Jacobs Collectionnél töltött idő után alapította meg saját márkáját, miután befejezte tanulmányait a MOME textiltervező és designmenedzser szakán. A tervezőnő tanult Londonban, majd designerként dolgozott az angolok fővárosában, illetve Milánóban. Különleges formák, manufakturális kivitelezés, öt kontinens kiváló minőségű alapanyagai – ez a RIENNE Creations! Lássuk, mi inspirálta a márka 2014-es tavaszi-nyári kollekcióját!

A RIENNE legújabb tavaszi kollekcióját Budapest egyik legizgalmasabb műemlék-épülete, a Párizsi udvar inspirálta. A különleges nyakláncok, karkötők és fülbevalók egyszerre vallanak az aprólékos, profi kézi kidolgozásról, a művészet és design határokon átívelő, kulturális és esztétikai értékeket egybeolvasztó jellegéről, a múlt tradicionális és a jelen innovatív megmunkálási módjainak metszetéről.

“Egy napsütéses városi séta során újra elbűvölt a Párizsi udvar misztikus múltszázadi hangulata, ez az élmény adta a 2014 tavasz-nyári kollekcióm kiindulópontját. Az ékszereken visszaköszönnek a passzás eklektikus stíluselemei; az üvegkupolák geometrikus mintázata, a tartópillérek és oldalfalak keleties díszítettsége. A kollekcióban az arany és platina színek dominálnak amelyek klasszikus RIENNE-motívumokkal egészülnek ki.”

Nagy Adrien 2014-es őszi-téli kollekcióját a London Fashion Week keretein belül rendezett Essence Fashion Showcase rendezvényen láthatta először a nagyközönség. A 2014-es tavaszi kollekció már megtalálható az exkluzív Fidji Style üzletben (1052 Budapest, Váci utca 34. ).

5747_577196595704068_845300208_n

 

www.riennecreations.com

www.facebook.com/RienneFashionJewelry

Szöveg: Ivett

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s