Takács Judit elvarázsolt víz alatti világa

Takács Judit ismét a natúra elemeivel játszik, ezúttal a vizek világába repít bennünket aktuális, tavasz-nyári kollekciójával. A gyűjtemény színei és formái a víz hullámzását és tónusait idézik. A kollekcióban a kék különbözö árnyalatai dominálnak, ezekhez illeszkednek a natúr pasztellszínek. A hideg kékek közül Judit a sötétkéket, a babakéket és a türkizt válaszotta, e hangsúlyos tónusokat pedig olyan könnyedebb árnyalatokkal kombinálta, mint az ekrü, a csontszín, a rózsaszín és a cappucino.

A kollekció minőségi matériái között helyet kapott három igazán különleges bőrfelület is: a hologramos kék és türkiz kecskebőr fénytörésével és az óarany, halikrát mintázó felületével a víz alatti világot hozza el. A kis válltáskák és a clutch-ok egyszínűek, míg a nagyobb méretű válltáskák és tote-ok jellemzően két szín egyedi kombinációi. A táskák könnyed hullámzását a bőr természetes esése adja.

A kollekcióhoz készült nyitott orrú cipők közül a magassarkúak különleges alkalmak egyedi viseletei, míg a lapos, bevont talpú peep toe lábbelik steppelt mintájukkal a hétköznapok lookjait tehetik teljessé. A tárgyakat halhálóra emlékeztető steppelt minta futja körbe, melyet a tervező saját kezűleg készített. Judit apró meglepetései a táskákhoz készült leszerelhető bőr csalihalak, melyek azt üzenik, hogy nem kell mindig túl komolyan vennünk magunkat.

A kampányfotók a budapesti Gellért fürdőben készültek, melynek mozaikjai, hatalmas medencéi segítettek visszaadni a vízi világ csodás atmoszféráját. A darabok megvásárolhatóak Budapesten a One Fashion üzletében, a Berekai Art Stúdióban, illetve közvetlenül a tervezőtől.

Ha ezt Ariel tudná…

Keresd Juditot és különleges termékeit az alábbi elérhetőségeken!

Facebook

Webshop

Weboldal

 ____________________________________________________

Fotó: Martin Wanda

Styling: Kiss Márk és Bellák Dóra

Modell: Anna – Face, Eleni – Art models

Smink: Neszteli Karolina

Haj: Krasznár Zsolt

Videó: Pető Anna

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s