Érzékenység és vadság – Aimée: Roar

Mostanában a letisztult, funkcionalista design, valamint a szín- és/vagy mintatengerben úszó, extravagánsabb stílus közt kalandozom. Utóbbit erősíti az Aimée lányok aktuális minikollekciója, a Roar, amelyet a vegytiszta sikket képviselő Párizs, valamint a vagány és fáradhatatlan New York ihletett.

Az Aimée márkát 2012-ben hozta létre Varga Zsófia és Pákozdi Alexandra. A lányok egy húszas éveiben járó Nő elképzelt jellemét és életét adják vissza kollekcióikban – most egy utazást kívántak bemutatni, amelyben a romantikára, gyengédségre vágyó, mindazonáltal az élet minden területén helytálló, magabiztos és határozott Aimée-lány Párizsból a pörgős New Yorkba megy.

Expresszív szín- és mintavilág jellemzi a kollekciót, amelybe praktikus és kényelmes darabok kerültek. A Roar harsány, üvöltő hangulatát, viselője erejét és bátorságát a többségében elasztikus anyagból készült Aimée-öltözékeken megjelenő oroszlánfej adja vissza. A lányok a művészetekből és a természet kincseiből is merítettek inspirációt. Izgalmas a kollekció lookbookja, amelynek a megszokottól eltérő beállításai is a nyughatatlanságra, a dinamizmusra alludálnak. Az abszolút hordható darabok ideálisak a hétköznapokra, nyaralásra, de egy fülledt nyáréjszakai partyban is megállják a helyüket.

Friss, vagány, szórakoztató – kedveljük!

Fotó: Roland Rab
Styling: Urbányi Barbara
Smink: Vadas Kriszta
Haj: Zsanett Fabian
Modell: Anna / FaceModel

www.facebook.com/aimee.design.aimee

Showroom: 1085. Bp. Üllői út 32. Heinrich Alkotói Szint

Szöveg: Ivett

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s