Ikonikus retrosneakerek hibridje a PUMA limitált kék madara!

Múlt héten a Puma és a BP Shop közösen mutatták be a sportmárka ikonikus, ’90-es években feltűnt darabjainak felfrissített hibridváltozatát, Trinomic XT2 Bluebird-öt. Az egzotikus kolibrikhez hasonló ékkőszínekben pompázó Bluebird itthon exkluzívan kizárólag a BP Shopban lesz elérhető.

Az elmúlt években a street stílus alapkelléke, a sneaker a high fashion területére is sikerrel tört be, egyre több sportcipőt látunk a divatheteken készült street style képeken, editorialokban, sőt, a laza kényelem megtestesítői a Chanelnél még a couture kollekció kifutóján is feltűntek, melyről mi is hírt adtunk.

A PUMA viszont nemcsak meglovagolja az aktuális trendeket a retrosneaker modellel, a márka pontosan tudja, mit közvetít a sportcipő, hiszen formatervezett darabjai már a ’90-es évektől elérhetőek. A brand folytatja gyökereinek felszínre hozását, legismertebb futócipőjének, a Trinomic XT1 Plus-nak tavaly őszi újrakiadása után annak tökéletesített verzióját, az XT2-t gyúrta egybe egy másik klasszikus, a Bluebird színvilágával, hogy megszülethessen a funkcionálisan esztétikus, limitált szériás Trinomic XT2 Plus Bluebird modell.

PUMA_Bluebird_double

A modern retro darab az eredetihez képest formában és funkcióban nem változott, a Trinomic egyedülálló hexagon technológiájával rendelkezik, mely lépéskor megnyúló méhsejt alakú celláival rugalmasságot biztosít a talpnak. Emellett a cipő stabilan párnázott, megerősített sarok részével biztos tartást nyújt. A türkiz gyöngyház felsőrész biztosítja a szellőzést, lila velúrral, feltűnő narancssárga elemekkel és hexagon mintázattal párosítva az eredetihez képest modernebb, ütősebb színvilágával ragadja meg a gyűjtők fantáziáját. A retro életérzést továbbgondolva a cipő mintegy időkapszulában kerül számunkra prezentálásra: a Trinomic jól ismert, autentikus zöld dobozában jelenik meg ismét, melyet kinyitva ismét ’91-ben érezhetjük magunkat.

A PUMA Trinomic XT2 Plus Bluebird itthon kizárólag a BP Shop kínálatában kapható.

Szöveg: Lilla

One thought on “Ikonikus retrosneakerek hibridje a PUMA limitált kék madara!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s