Western vámpírlány lett a Chanel új arca!

Ugyan Kristen Stewart neve még mára sem nőtte túl magát a híres vámpírsztorin, de mostanában a divatkirályok vérét is elkezdte szívni a 24 éves színésznő. Legalábbis Karl Lagerfeldet már biztosan megnyerte magának, akitől rendszeres meghívást kapott a Chanel bemutatókra, most pedig a Metier d’art Paris Dallas kollekció arcának is megválasztotta őt a divatcézár.

Stewart kisasszony ugyan nem rajong a sikkes és feminin high fashion irányzatokért – talán emiatt láthattuk sokszor tornacsukában a vörös szőnyegen is -, ám Lagerfeld ajánlatára egyből rábólintott. „Nem tudnám magam teljes mértékben elképzelni egy klasszikus, gyöngyös Chanel-kampány arcaként, de ebbe a szerepbe örömmel belementem. A mostani kollekció, ellenben az előzővel, jobban passzol a személyiségemhez, mivel ez annyira amerikai. A tökös szót ugyan nem használnám a végeredményre, de mégis állíthatom, hogy a képeket áthatja valami szórakoztató… vad szenvedély.” – nyilatkozta Kristen a lookbook fotózásáról.

A sápadt és néha mindig komor arcú lány bátran pózolt a vadnyugati stílust életre keltő poncsókban, rojtos ruhákban és szájat eltakaró kendőkben. A Chanel tervezője egyszerű, rusztikus hátteret képzelt el, és természetesen ő maga fotózta újdonsült múzsáját. A képek is arról tanúskodnak, hogy igazi western-amazont kreált Karl Lagerfeld a mindig póló-farmer-tornacipő kombót viselő színésznőből. Lehet, ez még csak a kezdet, s az átlag csajként aposztrofált Kristen Stewart-ot egyre több divatház fogja kampányarcnak választani?

Szöveg: Peti

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s