Printelt ibizai nyár – GALLA: Infinity

A tenger tisztító kékje, a lemenő nap forró narancsszíne, az érdes sziklák halovány fehérje, szürkéje: Galla Péter Zoltán ezen árnyalatok nyomán hozta létre Infinity névre keresztelt tavaszi-nyári kollekcióját, amelynek darabjain megjelenik Spanyolország egyik legvibrálóbb, eldugott öbleivel mégis a térség egyik legnyugalmasabb szigete.

Az érintetlen természet és a modern megmunkálási technológia, a digitalizáció kerül kontrasztba a kollekcióban, mégis, a mesterségesen létrehozott printelt felületek és a tenger lágy hullámai megteremtik a balanszot a materiális világ és a natúra között.

A kollekcióban helyet kaptak férfiaknak szánt darabok is. Az egyszerű szabású, bármikor és bárhová felvehető galléros ing is digitális nyomatot kapott, amelyet egy fehér, mélykivágású és cipzáras kardigánnal lehet párosítani a hűvösebb nyári estéken. Emellett megtalálhatóak a basic fehér és fekete, vagy tengerkék mintákkal ellátott rövid és hosszú ujjú pólók is.

A női ruhák megidézik Ibiza partyhangulatát: vibráló színei és fényes felületei jól párosulnak a letisztult, de részletgazdag sziluettekkel. A hullámzó tenger motívuma itt is visszaköszön az egyrészes ruhákon és a dzsekiken egyaránt. A GALLA márkára jellemző nagyvárosi életérzés is testet ölt néhány kreáción, amelyek ugyan visszafogottabb – fehér és szürke – tónusokat kaptak, de a különleges anyaghasználat, valamint a kisebb paneleken megjelenő erőteljesebb árnyalatok miatt mégis érdekes színfoltját képezik a kollekciónak. Egy merészebb outfithez viszont választhatjuk az átlátszó plasztik és kissé rebellis dzsekit is, amely jól kihangsúlyozza az alatta viselt mintás felsőrészt.

A brand a ruhák mellett limitált darabszámú ékszereket és táskákat is tervezett a nyárra. A GALLA az elmúlt hónapban nagy előrelépést tett, hiszen a Csengery utcában megnyílt az első showroomja, ahol a „végtelenségig” gyönyörködhetünk legújabb kollekciójában.

www.zoltanpetergalla.com

www.facebook.com/ZoltanPeterGalla

Szöveg: Peti

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s