Új magyar webshop a minimalista stílus jegyében: Wednesday Store

Ha még nem tudjátok, mit kérjetek karácsonyra (vagy hogy mivel lepjétek meg szeretteiteket), most mutatunk nektek egy webshopot, amelynek köszönhetően ez a probléma egycsapásra megoldódik. A Wednesday Store ugyanis kedvenc magyar divattervezőink válogatott darabjait tárja elénk az általunk annyira kedvelt letisztult, minimalista sikk jegyében. 

A Wednesdayt Farkas Rea és Boldov Eszter alapította idén szeptemberben. Az online üzletben határozott koncepció alapján értékesítik a magyar tervezők munkáit, hiszen a platformon kizárólag olyan termékekkel találkozhatunk, amelyeket személyesen választottak ki a kollekciókból, és maguk is szívesen hordanának vagy otthonukban tudnának.

Hiszik, hogy az embereknek a közeljövőben ismét általánosan igényük lesz a gondos munkával készített, időtálló, természetes anyagokból készült darabokra, ők pedig a legmagasabb szintű szolgáltatással szeretnének asszisztálni mindehhez.

b3078827-52b2-4887-bbb5-094948eac533

Missziójuknak tekintik, hogy elérjenek minden olyan magyar és külföldi nőt, aki értékeli a kézműves darabok egyedülállóságát és figyelemmel kíséri a feltörekvő tervezők karrierjét; aki erős, de letisztult stílusvilággal rendelkezik – vagy pont ezt keresi éppen.

A Wednesday kiváló vásárlási felületet biztosít azok számára is, akik kezdik felismerni a fast fashion egyre növekvő negatív társadalmi hatásait, ezért visszatérnének a művészetalapú, egyedi öltözködéshez. Összességében elmondható, hogy a határozott személyiséggel bíró, magabiztos nők alkotják célcsoportjukat.

page

A webshop márkapalettája folyamatosan bővül, egyelőre a Daige, a The Four, Konsanszky, a The Mama Kin, Eve by Eva Remenyi, Linda Sieto, Laurapapp, Vidonori a Pikkpack és a Monge termékei közül válogathatunk.

Az oldalon azonban nemcsak vásárlásra van lehetőség, hanem feliratkozhatunk a hírlevelükre és olvashatjuk naprakész blogjukat is, amelyet Molnár Veronika vezet. Ja, és ha mindez nem lenne elég, a social media világában is aktívan jelen vannak, hiszen naponta frissülő Instagram és Facebook oldalukon is nyomon követhetjük őket. Minőségi dizájner darabok és mindennapi inspirációs forrás egy helyen – kell ennél több?

Kampányképek:

Fotó: Máté Balázs at Flashback Photo Studio
Styling: Miovác Márton
Haj: Pásztor László
Smink: Pásztor László
Modell: Anett Dren at VM Model

Graphic design: Déri Enikő és Kristóf Kiss Benedek

www.wednesdaystore.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s