Neokreatív fashion junkie-k

Nem tudjuk, eljutott-e már hozzátok a hír, hogy divat és gasztro kommunikációval, illetve rendezvényszervezéssel foglalkozó kreatív ügynökséget alapított a PS Magazin kiadásáért is felelős team.

Az újságírókból, PR szakemberekből és social media managerekből álló csoport PS Creative Agency néven folytatja a munkát, a PS-től már megszokott extravagáns, nyitott, cool és formabontó stílusban.

Már több ízben beszámoltunk nektek egyik kedvenc hazai niche magazinunk, a PS Magazin újdonságairól, és nagyon kíváncsiak vagyunk, milyen szuper projektek, megmozdulások látnak napvilágot a korábban STR Média néven működő integrált butikügynökség berkeiben. Ha hihetünk az ígéretnek, akkor a high fashion és az izgalmas kulturális, illetve művészeti témák mellett a társadalmi szerepvállalás fontosságát és az esélyegyenlőség kérdésköreit is boncolgató, online és print orgánum esztétikai elveit és kreatív energiáját hozza el ügyfelei számára.

14053654_1213338982021066_854090764623345451_o

„Jelenleg a hazai és külföldi klienskör kialakításán dolgozunk, miközben új projekteken törjük a fejünket.” – árulta el a PS Magazin és a PS Creative Agency alapító tulajdonosa, Strasser Orsolya, aki néhány évvel korábban az üzleti szférából sorolt át a kreatív szakmába. Orsolya hozzátette, a csapat szeretné kiszélesíteni a tevékenységi körét, hogy a magazin szerkesztése során megszerzett tapasztalataikat, illetve az online és az offline platformjaikon keresztül bevont „véleményvezérek” látásmódját más cégek számára is elérhetővé tegye.

the-magazine-hotel10950
The Magazine Hotel

Az integrált kommunikációs és marketing megoldásokat kínáló butikügynökség létrejöttével, valamint a PS Magazin és a psmagazin.hu újraformálódásával a kreatív csapat is átalakult. Az ügyvezetői teendők mellett Sipka Emese felel a kiemelt ügyfélkapcsolatokért, így a Thomas Sabo hazai kommunikációjáért. „Legyen szó hosszútávú együttműködésről, márkabevezetésről vagy projektalapú megkeresésről, fontos számunkra, hogy az ügyfeleink által megfogalmazott célokat a lehető leghatékonyabban és legstílusosabban érjük el. A divat PR és a social media management területén szerzett több éves tapasztalatunk nagy segítséget nyújt ebben, akár a kapcsolati tőkét, akár a szakma legújabb trendjeit illetően.”

14572929_1758315904419719_7915295800533615975_n
Trattoria Gozsdu
page
Thomas Sabo

Az ügynökség célja tehát a divattal és gasztronómiával foglalkozó közép-, illetve nagyvállalatok, multicégek online és offline támogatása, továbbá fontosnak tartja a hazai CSR kultúra fejlesztését, a jótékonysági kezdeményezések népszerűsítését.

web: pscreative.hu, facebook:pscreativeagency, instagram: @pscreativeagency

Kiemelt kép: Melinda by Oleg Borisuk for PS Magazin

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s